Maailman ensimmäinen Jääkarusellifestivaali järjestettiin helmikuussa 2018 Lohjalla. Jääkaruselli"mania" on valloittanut maailmaa siitä saakka, kun suomalainen Janne Käpylehto latasi ensimmäiset jääkarusellivideot nettiin. Videoita on katsottu miljoonia kertoja ja niin sosiaalinen kuin perinteinenkin media on uutisoinut projektista laajasti. Tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan odotetaan yli 20 000 kävijää. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Lohjan kaupunki yhdessä Solarvoima Oy:n sekä laaja yhteistyöverkoston kanssa.

Tapahtuma

Evita Malm, Lohjan kaupunki

evita.malm@lohja.fi

+358 44 3744303

 

Yhteistyökumppanit & myyntipaikat

Jukka Koivistoinen

Puh. 040 521 8733 koivistoinen.j@gmail.com

Jääkarusellit

Janne Käpylehto / +358 45 3596945 

Tapahtuman ohjelma

Minna Ermala, VisitLohja

minna.ermala@lohja.fi 

+358 44 3741218

Kuvia median käyttöön, kuvat merkittävä "Kuvaaja Janne Käpylehto": https://drive.google.com/open?id=0B9JEtFEIxDLTN0NyNDd2Y19JSDQ 

Turvallisuus

Tapahtuman aikana osa jää-alueesta on rajattu liputuksella. Rajatulle alueelle ei saa mennä ilma lupaa. Rajatun alueen sisällä on jääkaruselleja, joihin ohjataan ja päästetään rajatusti ihmisiä. Karuselliin kuljetaan ja poistutaan sillan kautta. Seuraa paikan päällä henkilöstön ohjeita.


Älä laita jääkarusellien väliin mitään! Jään ja jääkarusellin väliin jää pieni rako (n.2-7cm riippuen karusellista) Jääkarusellissa on pyöriessään todella kova voima ja se voi vahingoittaa!

Tapahtuman henkilöstöllä on siniset huomioliivit päällä. Liiveissä lukee Lohja / Staff. Voit aina kysyä apua henkilöstöltä!

 

SPR ensiapu on paikalla tapahtuma-alueella huoltorakennuksessa. Paikka on merkittynä alueella jaettavissa esitteissä.

Paikalla on  järjestysmiehiä (Jusateam), sekä yövartiointi su 24.2. saakka.

Esteettömyys

Tapahtuma-alueen vieressä on varattu 5 inva-pysäköintipaikkaa, jonne liikenteenohjaajat pyynnöstä opastavat. Jääkaruselleihin on vanerisilta, josta mahtuu myös pyörätuolilla. Alue on aurattu, mutta otathan huomioon sääolosuhteet. Paikalla on 2 inva-wc:tä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tapahtuman aikana kysyä infosta. Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan Poliisille.

Eläimet

Elintarvikkeiden myyntialueella ei saa kuljettaa eläimiä. Elintarvikkeita myydään Aurlahden rannassa, eli tapahtuma-alueen "uima-ranta" puoli jossa myös esiintymislava sijaitsee. Toivomme, että jätät oman lemmikin kotiin sillä alueella on mm. Poroja ja huskyja ja eläimet tarvitsevat oman reviirirauhan.

Maksutavat

Tapahtumaan sekä karuselleihin on maksuton pääsy, mutta jotkut aktiviteetit ja saunat ovat maksullisia . Ota mukaan käteistä, kaikissa myyntipisteissä ei voi maksaa kortilla

Saunat ja luistelu

Alueella on 2 yksityistä sauna-yrittäjää, lisätiedot "Ohjelma & Myyjät" -sivulla. Tapahtuma-alueella on myös mahdollista luistella; omat luistimet mukaan. Paikalla on naisten ja miesten pukuhuoneet & suihkut.

Sijainti & Pysäköinti

Tapahtuma-alue sijaitsee osoitteessa:

Aurlahti, Rantapuisto 08100 Lohja

Jääkarusellifestivaali järjestetään Lohjan Aurlahdessa, keskustan tuntumassa Lohjanjärven rannalla 23.-24.2.2018.  Kävelymatka linja-autoasemalta alueelle kestää n. 5-10 minuuttia. Rantapuiston alueella on kolme tapahtumalle varattua maksutonta pysäköintialuetta (Merkitty kirjaimella P karttaan). Osa alueelle johtavista kaduista on suljettuna (Merkitty punaisella karttaan). Suositeltu ajo-suunta pysäköintialueille on merkitty vihreällä oheiseen karttaan. Alueella on liikenteenohjaajat.

Lohjan keskustassa pysäköinti on maksutonta pe klo 17 jälkeen sekä la-su. 

Lohjalle pääsee helposti linja-autolla, katso aikataulut:  www.matkahuolto.fi.

Yhteystiedot

Tapahtuma-alueella on festariteltta, jossa sijaitsee myös tapahtuma-info. Tavoitat infon henkilöstön myös puhelimella +358 44 369 3699

Muita numeroita:

 

Jusateam turvallisuus 044 5755697

Info kaupungin henkilökunta 044 369 3699

Äänet, sähköt, lava Ideaviihde 040 715 8855

 

Hätänumero 112

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle